Verdens bedste rejsemål

finland-landscape-4-1024x678Forlaget Lonely Planet kårer hvert år de bedste rejsemål og nogle uventede får altid plads på listerne. Blandt andet beskrives Finland som det tredjebedste land at besøge i 2017.

Kåringen består af flere lister, hvor de bedste lande, regioner og byer rangordnes. Blandt lande havner Canada i toppen fulgt af Colombia og på tredjepladsen finder man Finland..

At Finland kommer ind på listen motiveres blandt andet med den fantastiske natur og at landet fejrer 100 år som selvstændig nation i 2017.

Den franske havneby Bordeaux indtager toppen blandt byerne, mens Choquequirao anses for at være den bedste region at besøge. Det er en delvist udgravet ruinby i det sydlige Peru, og beskrives som Machu Picchus søster.

Lonely Planet lister også de bedste budgetalternativer. I toppen havner Nepal.

Top 5 blandt de bedste lande er angiveligt Canada, Colombia, Finland, Dominica og Nepal
Top 5 blandt de bedste byer er ifølge Lonely Planet Bordeaux, Kapstaden, Los Angeles, Mérida i Mexico, samt Ohrid i Makedonien.

Top 5 blandt regionerne på listen er Choquequirao i Peru, Taranaki i New Zealand, Azorerne, Nordwales og Sydaustralien.
Top 5 budgetrejsemål er Nepal, Namibia, Porto, Venedig (ved privat indkvartering) og Debrecen i Ungarn.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.