Verdens højeste Pariserhjul

The High Roller i Las Vegas blev placeret som USA’s femte mest populære attraktion, da TripAdvisor for nylig præsenterede sin liste over 25 ’Top Trending U.S. Attractions’.

Pariserhjulet måler 167,6 meter og turen varer 30 minutter. Foruden den storslåede udsigt kan passagererne krydre turen med en chokoladeprøvning, ’Happy Half Hour’ med fri bar, tage en yogalektion eller nå at gifte sig.

’Happy Half Hour’ byder på 30 minutter med fri bar for op til 25 gæster. ’Yoga in the Sky’ er en times yogalektion med op til seks deltagere pr kabine. Lektionen ledes af en yogainstruktør, og hver deltager udrustes med et headset, så de kan følge musik og instruktioner.

Der kan lejes private kabiner til forlovelser, fødselsdage, polterabend eller firmaevents. Der kan suppleres med fri bar og karaoke-anlæg.

Bryllup – en High Roller-kabine har plads til 40 gæster til højtideligheden og i tilslutning till Pariserhjulet er der større lokaler, hvis parret ønsker at byde på middag.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.