Verdens mindste diskotek på Hernings ferie-messe

0

tele discoTURISME: På fredag begynder Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, i Messecenter Herning med over 60.000 gæster. De kan bl.a. på den store tyske stand besøge verdens mindste diskotek – en telefonboks.

Bygget ind i en telefonboks er teledisko verdens mindste diskotek. Telediskoteket betjenes med en touch screen, døren åbnes efter polet indkast, og man vælger sin favoritsang og der må danses, gerne med et par venner.

Telediskoet, der er udstyret med røg og lyseffekter, kan i weekenden ses i Herning i Hal M, stand 9930.

På fredag åbner Skandinaviens største feriemesse. ”Vi har for første gang over 1.100 udstillere – hallen med udlandsrejser er udsolgt,” siger messechef, Anders Ladefoged Mortensen.

USA’s ambassadør, Rufus Gifford, åbner Ferie for Alle, hvor der uddeles flere priser.

”Det tegner til ny besøgsrekord med for første gang over 1.100 udstillere under Ferie for Alle her i Messecenter Herning,” siger Anders Ladefoged Mortensen til standby.dk

Alle MCHs 14 haller er i brug til Ferie for Alle, halvdelen er igen i år optaget af camping. Men der er andre inspirationsmuligheder under messen, som er opdelt i fem temaområder: Ud over camping også Udland, Danmark, Golf og Udeliv.

Der er allerede udsolgt i Hal G med oversøiske rejser, og få stande tilbage i Hal M, som har de store charterrejsebureauer, f.eks. Apollo, Bravo Tours, Primo Tours, Spies og Star Tour.

”Samlet får Ferie for Alle i år for første gang over 1.100 udstillernavne fordelt på 500 stande, f.eks. har Tyskland en stand med 23 udstillere,” siger Anders Ladefoged Mortensen.

”Turistkontorerne kommer til Herning fordi de har hørt godt om vores rejsemesse og her kan komme i kontakt med f.eks. danske rejsebureauer,” siger Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer, at USA i år er partnerland for Ferie for Alle – og at messen åbnes af USA’s berømte ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

På Ferie for Alle uddeles en række priser. Havfrue-prisen og Årets Rejsejournalist kåres af Anne-Vibeke Isaksen, formand for Danske Rejsejournalister, hertil kommer tre busrejsepriser.

Ferie for Alle besøges årligt af over 60.000 gæster og er åben fredag og lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 10-17.

Mere info på: ferieforalle.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz