Verdensrundrejse til 895.000 kr.

1

sydney australien ferie hotel operaTURISME: Sammen med sit amerikanske søsterselskab udbyder det danske rejsebureau MarcoPolo nu to luksusrejser jorden rundt i privat jet. Marco Polo regner med at kunne sælge omkring 10 af disse rejser med afrejse næste forår.

Der plads til 52 i Boeing B757-flyet, hvor man sidder i første klasses-stole, overnatningen er på luksuriøse hoteller, eksotiske oplevelser og gourmetmad i verdensklasse. Den ene af de to rejser varer 26 dage og koster 895.000 kr. Det er 34.000 kr. om dagen eller 1.400 kr. i timen…

”Det er ”skrupskørt,” det er en rejse helt ude af boksen, men der er et marked, også i Danmark,” siger Marco Polos ”brandmajor,” Brand Manager, Dorte Kuula, til standby.dk og tilføjer: ”Jeg håber vi kan sælge rigtig mange af disse rejser, men realistisk bliver det nok til 10-12 stykker til danske gæster. Rejserne starter og slutter i USA, og med i prisen er fly mellem Danmark og USA – på business class.”

”Her er tænkt på alle detaljer. Et eksempel er informationerne om rejsen, som man modtager på en Ipad. Man får også en eksklusiv kuffert og et sæt Bose hovedtelefoner,” siger Dorte Kuula og tilføjer: ”895.000 kr. er rigtig mange penge. Men det er ikke kun luksus, der gør rejsen unik. Serviceniveauet er fantastisk, og undervejs er en række eksklusive oplevelser. Man flyver direkte fra sted til sted, og i lufthavnene føres man lige igennem som VIP.”

Turen til 895.000 kr. afvikles fra 18. marts til 13. april næste år. Teknisk arrangør er TCS World Travel, Marco Polos søsterselskab med base i Seattle. TCS har arrangeret over 240 superluksuriøse rejser til over 200 lande siden starten i 1991, oplyser Marco Polo.

Denne rejse starter i Los Angeles og har stop på Tahiti, Sydney, Laos, Indien, safari i f.eks. Serengeti eller Ngorongoro i Tanzania, Cape Town i Sydafrika, Namibia, Rio de Janeiro, mens der sluttes af i Orlando.

Programmet kan ses på Marco Polos hjemmeside.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Verdensrundrejse til 895.000 kr."

Notify of
avatar
Tvivler
Tvivler

10-12 danske pax realistisk ? Come on .. Det vil overraske mig, hvis der sker bare ét salg til danske kunder!

wpDiscuz