Vestkysten står stærkest

Det gælder både for de udenlandske og de danske feriegæster og det er Varde Kommune, der er det største trækplaster med 89.500 udlejede sommerhus-uger sidste år ifølge Danmarks Statistik, skriver epn.dk. Det svarer til 17% af samtlige udlejede sommerhus-uger i Danmark.

 

Lige i hælene på Varde Kommune følger en anden vestkyst-kommune, nemlig Ringkøbing-Skjern Kommune med 88.800 udlejede sommerhus-uger, mens tredjepladsen indtages af Hjørring Kommune med 26.600 udlejede sommerhus-uger – hovedsageligt på Vendsyssels vestkyst.

 

Det var især uge 30, der var mest efterspurgt og selv om tyskerne havde en nedgang på 4% var det stadig dem, der stod for størstedelen af de udlejede feriehus-uger – her var det især uge 33, der var populær. Svenskere, nordmænd og danskere foretrak Nordjylland, mens tyskere og hollændere valgte at prioritere Sydjylland højest.

  

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.