Vestkysten står stærkest

Det gælder både for de udenlandske og de danske feriegæster og det er Varde Kommune, der er det største trækplaster med 89.500 udlejede sommerhus-uger sidste år ifølge Danmarks Statistik, skriver epn.dk. Det svarer til 17% af samtlige udlejede sommerhus-uger i Danmark.

 

Lige i hælene på Varde Kommune følger en anden vestkyst-kommune, nemlig Ringkøbing-Skjern Kommune med 88.800 udlejede sommerhus-uger, mens tredjepladsen indtages af Hjørring Kommune med 26.600 udlejede sommerhus-uger – hovedsageligt på Vendsyssels vestkyst.

 

Det var især uge 30, der var mest efterspurgt og selv om tyskerne havde en nedgang på 4% var det stadig dem, der stod for størstedelen af de udlejede feriehus-uger – her var det især uge 33, der var populær. Svenskere, nordmænd og danskere foretrak Nordjylland, mens tyskere og hollændere valgte at prioritere Sydjylland højest.

  

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.