Vi foretrækker at flyve på ferie i weekenden

ferieI disse måneder lægges sommerrejserne til salg, og dem, der nøjagtigt ved, hvad de vil have, bestiller deres sommerferie nu. Ikke mindst familier, som kun har skolesommerferien ‘at gøre godt med’, er hurtigt ude.

I den forbindelse har Apollo undersøgt, hvad der først og fremmest lægges vægt på og bliver spurgt til, når ferien bestilles. Ud over ønsker til rejsemål, hotel og store hotelværelser eller hotellejligheder viser det sig at være den konkrete afrejsedag, der er vigtig. Det gik danskerne ikke tidligere nævneværdigt op i.

”Nu stilles spørgsmål til afrejsedag på lige fod med temperaturforhold på rejsemålet, om der er spa på det konkrete hotel, hvad området byder på, samt om muligheden for at få store hotelværelser eller hotellejligheder. Også derfor har vi bestræbt os på at få så mange lørdags- og søndagsafgange som muligt, hvilket SAS og vores øvrige samarbejdspartnere har honoreret”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

95% af alle Apollos gæster skal afrejse en lørdag eller en søndag i sommeren 2014 mod 75% i år. Apollo benytter hovedsageligt SAS, men også Jet Time flyver en god portion af selskabets gæster.

”Ud over at vores rejsekonsulenter langt oftere får stillet spørgsmålet til afrejsedag, oplevede vi den forgangne sommer, at nogle ytrede ærgrelse over, at afrejsedag for Gran Canaria var en onsdag. Nu får Gran Canaria fra sommeren 2014 også afrejsedag en lørdag”, slutter Rikke Koks Andreassen.