Vielser ude ved attraktionerne

Det er ikke længere nødvendigt for kommende brudepar at gå på Rådhuset for at blive borgerligt viet. Giftefogeden i Aarhus Kommune kommer gerne ud og foretager vielsen i en af byens attraktioner.

Chef for Borgerservice i Aarhus Kommune, Lene Hartig Danielsen: ”Vi synes, at 2017 er et godt år, hvor vi gentænker tingene. Så samarbejder med Den Gamle By og Den Uendelige Bro om at komme ud og vier folk”, siger hun til dr.dk.

I foråret viede giftefogeder fra Aarhus Kommune par i Den Gamle By og på den nyere attraktion Den Uendelige Bro. Her var efterspørgslen så stor, at kommunen har sat den 29. og 30. september af til at vie par ved attraktionerne.

Til oktober skal tiltaget evalueres, men Lene Hartig Danielsen forestiller sig, at det vil fortsætte. Hun understreger, at det er muligt at trække inden døre, hvis vejret ikke er i det romantiske hjørne.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.