Vigtig bro på Highway 1 genåbnet

Pfeiffer Canyon Bridge. Photo: Golden State Bridge Company

Pfeiffer Canyon Bridge genåbnede sidste uge og sikrer igen adgang til Big Sur fra nord på Californiens helt store trækplaster, Highway 1 langs Stillehavet.

Caltrans (California Department of Transportation) har genåbnet Pfeiffer Canyon Bridge og det giver samtidig adgang til yderligere 56 kilometer af Highway 1 til Gorda, som har været lukket siden februar.

Nyheden er særlig glædelig for Monterey County og Big Sur, som hidtil i år har følt sig isoleret. Nu mangler de omfattende reparationer af de 10 kilometer mellem Gorda og Salmon Creek, før hele Highway 1 kan genåbnes, hvilket ventes at ske sidst på sommeren næste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.