Hotel Østerport ligger ved Østerport Station (Foto: Hotel Østerport | PR)

Vil have forretningsrejsende tilbage

Selvom Hotel Østerport sidste år afsluttede en gennemgribende renovering, så kniber det stadig med at finde nye stamkunder.

Siden 1947 har der ligget et hotel på Oslo Plads i København. Det er Hotel Østerport, der oprindeligt blev indrettet i nogle militærbarakker, som de allierede brugte som nødhotel lige efter anden verdenskrig.

Hotellet blev senere ombygget, først 1955 og senere i 1990, og i 2018 blev en større renovering afsluttet, hvorfor hotellet nu fremstår med 170 nye værelser, redesignet lobbyområde og forbedrede mødefaciliteter.

For år tilbage var Hotel Østerport et populært forretningshotel i København, men konkurrencen fra mange nye hoteller har betydet, at det primært har været turistsegmentet, der har søgt hotellet.

”Vi har en historie som corporate hotel, og den tradition vil vi genoplive i takt med, at vi kan præsentere helt nye omgivelser. Vi har fået nye værelser, nye badeværelser, nyt WiFi, og alle faciliteter er opdaterede til glæde for alle gæster,” siger General Manager Inge Fredsholt.

Værelserne er blandt andet blevet udstyret med Google Chromecat, der giver adgang til Netflix, HBO og andre streamingtjenester, og herudover har gæsterne adgang til en særlig smartphone, der giver gratis adgang til data og telefoni.

Vil finde nye stamkunder
Til at hjælpe med at få flere forretningsrejsende til at få øjnene op for Hotel Østerport har hotellet ansat Rikke Hindhede som ny salgskonsulent. Hun kommer fra en stilling som F&F support og salgschef hos AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

”Mit job bliver at skabe et større corporate segment via faste samarbejdsaftaler. Jeg vil skabe et gæsteflow, hvor virksomheder får deres kontinuerlige gang, og hvor vi fungerer som et andet hjem for deres medarbejdere,” siger hun.

Selvom hotellet har en god beliggenhed på Indre Nørrebro, så kan man ikke løbe fra, at placeringen er lige overfor Østerport Station. Det giver en let og hurtige forbindelse til Københavns Hovedbanegård, men gæsterne skal i et vist omfang leve med støjen fra togene, hvilket også går igen i gæsternes vurdering af hotellet.

”Hotel Østerport er et trestjernet hotel med en fantastisk beliggenhed, hvor gæsterne vil kende området fra gang til gang og ikke skal ud at lede efter en restaurant eller en togforbindelse. Vi tilbyder et helt nyrenoveret hotel med store og lyse værelser til de bedste priser i markedet, og vores størrelse gør, at vores gæster møder de samme ansigter hver gang. Jeg er kommet ind i en lille familie, og det afspejles i hotellets ånd. Det kan gæsterne mærke,” understreger Rikke Hindhede.

 

Relaterede artikler:

Kendt københavnsk hotel istandsat