Værelse på Hotel Østerport.

Kendt københavnsk hotel istandsat

De nye ejere af Hotel Østerport har renoveret hotellet og er blandt andet klar med en Handy Smartphone, der giver gæsterne ubegrænset brug af data og telefoni.

Efter flere måneders renovering er Hotel Østerport 1. maj klar med nye værelser, og i samme forbindelse introducerer hotellet som det første i Danmark den ultimative hotelgadget, Handy Smartphone, der giver gæsterne fri internet og tale på tværs af kontinenter, oplyser det 3-stjernede hotel. Hotellet har været åben under hele renoveringen.

Samtlige af hotellets 170 værelser har fået ny indmad med blandt andet nye møbler, smart-tv og kraftig Wi-Fi.

”Vi har set frem til denne renovering. Den vil løfte hotellets image og øge efterspørgslen på et godt produkt til en fornuftig pris,” siger Inge Fredsholt, direktør for Hotel Østerport i snart fem år.

Først i Danmark med ny hotel gadget
Som led i de nye rammer vil Hotel Østerport tilbyde hotellets gæster en Handy Smartphone under deres ophold. Med Handy Smartphone får gæsterne ubegrænset brug af data og telefoni både på og udenfor hotellet, hvilket ud over i Danmark gælder hele Europa, USA, Rusland, Kina og Indien. Derudover har Handy en elektronisk guide over København.

”Forbindelse til omverdenen og mulighed for at være online er vigtigere end nogensinde for at opleve en storbyferie i dag. Med Handy tjenesten forbinder vi gæsterne med onlineverdenen, så de kan nyde København, opdage lokale seværdigheder og dele deres oplevelser på de sociale medier så meget de har lyst til,” siger Inge Fredsholt.

Hotel Østerports historie går tilbage til 1947, men det blev for alvor et insted i 1960’erne. I 1981 og otte år frem huserede den legendariske kok Erwin Lauterbach i Restaurant Saison, hvor han serverede sit fransk-inspirerede cuisine for nogle af tidens største kunstnere, herunder maleren Jørgen Nash.

Siden april 2016 har Hotel Østerport været ejet af den svenske ejendomskoncern Balder, som i forvejen ejer en række hoteller i Skandinavien. ”Balder er stolt over at eje Hotel Østerport, som med dets centrale placering er perfekt for såvel turister som forretningsrejsende. De forbedringer, som nu er i gang, vil skabe et endnu mere behageligt miljø for gæsterne,” siger Sandra Nilsson, marketingchef i Fastighets Balder.

Relaterede artikler:

Hotel renoveret for millioner

Dansk firma øger fokus på digitalisering i hotelbranchen

Nyt Marriott-hotel i København tre år forsinket

x

Læs Også

7’eren: ”Robotter kan aldrig erstatte den menneskelige kontakt”

7’eren med Katia Østergaard, administrerende direktør i Horesta, og spørgsmål om byggeplaner for hoteller i København, aircondition i varmen og om lav løn er årsag til mangel på arbejdskraft,

Københavns nye hoteller giver tusindvis af nye jobs

Der er 8.500 nye hotelværelser på vej i København. ”Vi frygter udfordringer, hvis hotellernes belægningsprocent ikke stiger - samt mangel på arbejdskraft,” siger Dansk Erhverv, der spår om 8.000 nye arbejdspladser.

Lav vækst på danske hoteller bekymrer Horesta

I årets første halvår steg væksten i hotelovernatninger i hele Danmark kun 1,4 procent – alene i København åbner frem mod 2021 cirka 8.500 nye hotelværelser.

Hotel-concierger runder 100 medlemmer

Foreningen De Gyldne Nøgler for concierger på foreløbig 45 danske hoteller har nu over 100 medlemmer – for første gang også to i Jylland, endda fra samme hotel.

Hotelkæde har aircondition i alle nye hoteller

Der er ingen officielle tal om, hvor mange af Københavns cirka 21.000 hotelværelser der har aircondition. Men hovedstadens største hotelkæde har det på alle sine nyeste hoteller – også de 2-stjernede.

Hotel udvides til et af Københavns største

Københavns største hotelkæde vil bruge over 400 millioner kroner på at udvide sit næststørste hotel med yderligere 270 værelser. Dermed bliver det hovedstadens 3. største med 768 værelser.