Vild med Vind i Legoland

Energien i Danmark 2Hvad er vind og hvor mange tramp i pedalerne kan få dynamolygten til at lyse og hvordan bygger man en havvindmølle? Det kan man lære under Legolands Vild med Vind den 4. oktober på eventpladsen.

”I Legoland går leg og læring hånd i hånd. Med eventen vil vi skabe en sjov dag, hvor børnene gennem leg og aktiviteter kan få bedre forståelse for, hvordan vindens enorme kræfter kan bruges”, siger direktør Christian Woller.

Børnene kan også opleve Kåre fra DRs Store Nørd. Med sine skøre eksperimenter og forsøg vil han blande leg og læring på en måde, der giver enhver lille videnskabsmand lyst til at eksperimentere derhjemme. Også de voksne kan lære noget, når det sprutter med ild og høje brag fra eventscenen.

Eventpladsen er i dagens anledning udsmykket med kæmpeballoner og tre meter høje havmøller på scenen. Gæsterne kan bygge deres egne havvindmøller af Legoklodser eller deltage i den store Vild med Vind quiz. Vild med Vind arrangeres i samarbejde med DONG Energy, A2SEA og Siemens Wind Power.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.