Vind en nat i Præsidentsuiten

Hvad hedder Hiltons bonusprogram, som alle kan blive medlem af? Kan du svare på det, er der en chance for at vinde en overnatning for to på 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport – endda i selveste den store præsidentsuite. Og morgenmad er med i gevinsten.

Baggrunden for tilbuddet er, at Hilton Copenhagen Airport forleden inviterede 170 tætte samarbejdspartnere til forpremiere med mad, drikke og popcorn på den nye George Clooney-film, Up in the Air, hvor der er stor reklame for Hilton og andre firmaer.

’Product placement’ er meget tydeligt i ’Up in the Air’, en hverdagsfilm med George Clooney i hovedrollen. Ingen kan være i tvivl om, at han på sine rundrejser i USA flyver med American Airlines, kører i biler fra Hertz og bor på Hilton-hoteller.

Hilton Copenhagen Airport synes, at Stand By’s læsere også skal prøve at bo som en Hollywood-stjerne – derfor konkurrencen. Du skal blot udfylde kuponen i den netop udkomne udgave af Stand By (side 50). Kuponen skal være modtaget senest 19. marts.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.