Vinterekspedition med Hurtigruten

På hundeslædefart med Hurtigruten. Foto: Daniel Lilleng.

På hundeslædefart med Hurtigruten. Foto: Daniel Lilleng.

For første gang kombinerer Hurtigruten en rejse langs Norskekysten med et ekspeditionsprogram. Udflugter med hundeslæde eller snescooter og vandreture giver følelsen af at deltage i en ægte ekspedition.

Hurtigrutens erfarne ekspeditionsteam sørger for, at afgangen med MS Finnmarken den 7. december får karakter af en ægte ekspedition. Videnskabsfolk og forskere tager med på udflugter og vandreture og holder foredrag om astronomi og glaciologi. Desuden fortæller de om geologi og historie i de regioner, der besøges.

Rejsen er i højsæsonen for Nordlys og den prisbelønnede astrofysiker, forfatter og nordlysekspert Pål Brekke præsenterer fakta om polarlys som foredrag og under observationerne.

Vinterudflugterne på land giver gode muligheder for at fordybe sig i den norske vinter på hundeslædeture, snescootersafari og vandreture gennem det hvide vinterlandskab langt væk fra forstyrrende lyskilder, hvor sandsynligheden for at opleve nordlyset er størst.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.