Vinterferien går til sol og varme

Om knap tre uger nyder mange danskere en uge fri, og en stor del har sikret sig en uge med sol og sommer. I alt rejser mere end 50.000 danskere på charterferie i uge syv eller otte.

Derfor melder Danmarks tredjestørste rejsebureau, Bravo Tours nu stort set alt udsolgt i både uge syv og otte: ”Man kan ikke være kræsen længere, hvis man vil nyde en vinterferie i Sydens sol. De børnevenlige og populære hoteller har været væk længe, og de få pladser vi har tilbage svinder dag for dag – særligt afgange i weekenden op til uge syv eller otte”, siger adm. direktør Peder Hornshøj.

70% af de danskere, der rejser på charterferie i vinterferien, kommer til at nyde den på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura eller La Palma.

Desuden har Hurghada i Egypten fået danskerne til at rejse sydpå: ”I Egypten får man meget mere for pengene. 4 stjernede All Inclusive-Resorts koster ofte det samme som en 2-stjernet lejlighed uden pension på De Kanariske Øer. Og samtidig er de gode resorts perfekte til børnefamilier”, siger han.