Vinterferien går til sol og varme

Om knap tre uger nyder mange danskere en uge fri, og en stor del har sikret sig en uge med sol og sommer. I alt rejser mere end 50.000 danskere på charterferie i uge syv eller otte.

Derfor melder Danmarks tredjestørste rejsebureau, Bravo Tours nu stort set alt udsolgt i både uge syv og otte: ”Man kan ikke være kræsen længere, hvis man vil nyde en vinterferie i Sydens sol. De børnevenlige og populære hoteller har været væk længe, og de få pladser vi har tilbage svinder dag for dag – særligt afgange i weekenden op til uge syv eller otte”, siger adm. direktør Peder Hornshøj.

70% af de danskere, der rejser på charterferie i vinterferien, kommer til at nyde den på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura eller La Palma.

Desuden har Hurghada i Egypten fået danskerne til at rejse sydpå: ”I Egypten får man meget mere for pengene. 4 stjernede All Inclusive-Resorts koster ofte det samme som en 2-stjernet lejlighed uden pension på De Kanariske Øer. Og samtidig er de gode resorts perfekte til børnefamilier”, siger han.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.