Vinterrejser med SunCharter

SunChareter - Gran Canaria Playa AmadoresNordjyderne får fra oktober flere feriemuligheder når SunCharter starter sit første vinterprogram til Gran Canaria og Tenerife.

SunCharter flyver hver uge fra Aalborg Lufthavn med SAS til de nye rejsemål. Første gang til Tenerife 10. oktober og til Gran Canaria dagen efter.

”De Kanariske Øer er danskernes foretrukne vinterrejsemål, og vi er glade for, at det er lykkedes os at få kontrakter med nogle af de bedst beliggende hoteller”, siger SunCharters adm. direktør, Søren Kjellerup.

På Tenerife bor gæsterne i Los Christinos og Playa de las Américas. På Gran Canaria i Maspalomas, Playa Inglés og Puerto Rico.

Med vinterrejsemål på programmet går SunCharter ind på et marked, der i forvejen har et stort udbud af rejser: ”Vi ønsker at give vore gæster de bedste muligheder. Derfor har vi valgt netop de to øer. Vores sommersalg går forrygende, så vi er meget optimistiske med vores første vinterprogram”, siger Søren Kjellerup.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.