VisitDenmark med i Cruise Copenhagen Network

0

krydstogt københavnCRUISE: For at styrke den nationale indsats for krydstogtbranchen i Danmark, hvor de mindre krydstogthavne oplever vækst, er VisitDenmark kommet med i Cruise Copenhagen Network.

Danmarks mindre krydstogthavne kan i år se frem til, at flere krydstogtskibe vil lægge til kaj. Fremgangen kan mærkes i Faaborg, som i år får besøg af 22 krydstogtskibe – mod ingen sidste år. Aalborg går fra et skib sidste år til 16 i år, Skagen fra 10 til 15 og Fredericia fra et til seks.

Det er på den baggrund, at den fælles nationale indsats med at markedsføre Danmark som krydstogtdestination nu skal styrkes. Det sker ved, at VisitDenmark indtræder som partner og bestyrelsesmedlem i Cruise Copenhagen Network, branchens netværk, forankret i Wonderful Copenhagen.

”Krydstogt er stor forretning i København, men der er også stort potentiale i landets andre havnebyer, hvilket tallene for 2015 understreger. Det er derfor et vigtigt skridt, branchen nu tager med en national styrkelse af den danske krydstogtindsats med VisitDenmarks indtræden i Cruise Copenhagen Network,” siger Claus Bødker, krydstogtchef i Cruise Copenhagen Network, som repræsenterer 10 danske krydstogtdestinationer.

”Der er lokalt gjort en stor indsats for at tiltrække krydstogtskibe til havnene. Den udvikling vil vi gerne forstærke, og derfor indtræder vi nu i krydstogtnetværket,” siger Flemming Bruhn, direktør i VisitDenmark.

I 2014 var der 822.000 krydstogtturister i Danmark, heraf ca. 740.000 i København.

Cruise Copenhagen Network, der har sekretariat hos Wonderful Copenhagen, har 56 medlemmer og dækker 10 danske destinationer.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz