VisitDenmark sælger TouristOnline

”Da VisitDenmark overtog TouristOnline, var det for at tilbyde turisterne en samlet bookingløsning, der havde både de store og mindre overnatningssteder med. Det mål har vi nået. Nu har TouristOnline behov for at blive videreudviklet for at fastholde sin position i et stærkt konkurrencepræget marked, og da VisitDenmark har ændret strategisk fokus, har det været naturligt at finde en ny ejer. Derfor er vi glade for aftalen med Travel A/S, som vil videreudvikle TouristOnline til glæde for både virksomhederne og turisterne”, siger direktør i VisitDenmark, Flemming Bruhn.

 

TouristOnline blev etableret i 2001 af et større antal turismeaktører og siden VisitDenmark overtog TouristOnline i 2005, har virksomheden udviklet sig markant og tilbyder i dag det største samlede udvalg af danske hoteller, sommerhuse, vandrerhjem, feriecentre og bed & breakfast, som kan bookes online.

 

TouristOnline driver portalerne hotel.dk og sommerhusedanmark.dk og har samarbejdsaftaler med 100 forskellige portaler, hvoraf visitdenmark.com er den største. I alt giver TouristOnline mulighed for at booke overnatninger på 480 hoteller og 29.000 feriehuse samt mere end 100 affiliates.

 

Travel overtager TouristOnlines 10 medarbejdere, som også i 2011 har adresse på Islands Brygge 43 i København.

Skrevet af Flemming Juul

VisitDenmark sælger TouristOnline

”Da VisitDenmark overtog TouristOnline var det for at tilbyde bookingløsning med overnatningssteder. Nu har TouristOnline behov for at blive videreudviklet for at fastholde sin position i et stærkt konkurrencepræget marked. Derfor er vi glade for aftalen med Travel,” siger direktør i VisitDenmark, Flemming Bruhn.

 
TouristOnline blev etableret i 2001. Efter VisitDenmark i 2005 overtog det nuværende TouristOnline hed det indtil 2008 VisitDenmark Booking. Virksomheden har ifølge egne oplysninger det største online-udvalg af bl.a. danske hoteller, sommerhuse, vandrerhjem og feriecentre.

 
I alt giver TouristOnline mulighed for at booke overnatninger på 480 hoteller og 29.000 feriehuse. Travel overtager TouristOnlines ti medarbejdere.

 
Norske Travel har bl.a. NSB (Norske Statsbaner) som aktionær.

 

Skrevet af redaktionen