VisitDenmark sælger TouristOnline

”Da VisitDenmark overtog TouristOnline, var det for at tilbyde turisterne en samlet bookingløsning, der havde både de store og mindre overnatningssteder med. Det mål har vi nået. Nu har TouristOnline behov for at blive videreudviklet for at fastholde sin position i et stærkt konkurrencepræget marked, og da VisitDenmark har ændret strategisk fokus, har det været naturligt at finde en ny ejer. Derfor er vi glade for aftalen med Travel A/S, som vil videreudvikle TouristOnline til glæde for både virksomhederne og turisterne”, siger direktør i VisitDenmark, Flemming Bruhn.

 

TouristOnline blev etableret i 2001 af et større antal turismeaktører og siden VisitDenmark overtog TouristOnline i 2005, har virksomheden udviklet sig markant og tilbyder i dag det største samlede udvalg af danske hoteller, sommerhuse, vandrerhjem, feriecentre og bed & breakfast, som kan bookes online.

 

TouristOnline driver portalerne hotel.dk og sommerhusedanmark.dk og har samarbejdsaftaler med 100 forskellige portaler, hvoraf visitdenmark.com er den største. I alt giver TouristOnline mulighed for at booke overnatninger på 480 hoteller og 29.000 feriehuse samt mere end 100 affiliates.

 

Travel overtager TouristOnlines 10 medarbejdere, som også i 2011 har adresse på Islands Brygge 43 i København.

Skrevet af Flemming Juul

VisitDenmark sælger TouristOnline

”Da VisitDenmark overtog TouristOnline var det for at tilbyde bookingløsning med overnatningssteder. Nu har TouristOnline behov for at blive videreudviklet for at fastholde sin position i et stærkt konkurrencepræget marked. Derfor er vi glade for aftalen med Travel,” siger direktør i VisitDenmark, Flemming Bruhn.

 
TouristOnline blev etableret i 2001. Efter VisitDenmark i 2005 overtog det nuværende TouristOnline hed det indtil 2008 VisitDenmark Booking. Virksomheden har ifølge egne oplysninger det største online-udvalg af bl.a. danske hoteller, sommerhuse, vandrerhjem og feriecentre.

 
I alt giver TouristOnline mulighed for at booke overnatninger på 480 hoteller og 29.000 feriehuse. Travel overtager TouristOnlines ti medarbejdere.

 
Norske Travel har bl.a. NSB (Norske Statsbaner) som aktionær.

 

Skrevet af redaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.