VisitDenmark storsatser på animationsfilmen Trolls

trolls-galleri1Trolls, der har Danmarkspremiere i denne uge, har sit ophav i de berømte danske Gjøl Trolde, der blev udviklet i 1930’erne. Der er også sammenfald i nogle af kerneværdierne, som VisitDenmark gerne vil markedsføre Danmark på.

”Filmen handler ikke om Danmark, men når man ser filmen, er troldene positive og glade. Det spiller godt sammen med Danmark, og det billede man har af os ude i verden”, fortæller VisitDenmarks adm. direktør Jan Olsen til business.dk.

Tidligere har VisitDenmark haft succes i samarbejdet med de danske film ’En Kongelig Affære’ og ’Fasandræberne’ og med Hollywood-filmen ’The Danish Girl’. Fordi koblingen til Danmark ikke er så udtalt i Trolls, har VisitDenmark været meget grundige i deres forarbejde.

”Det er næsten halvandet år siden jeg så de første stregtegninger hos Fox i London”, siger Anja Hartung Sfyrla, chef for forretningsudvikling i VisitDenmark. Hun har løbende set mere og mere, efterhånden som DreamsWorks blev færdige. Først i starten af 2016 besluttede VisitDenmark at køre en kampagne med udgangspunkt i troldene og Trolls-filmen.

Branding-ekspert Simon Bastiansen fra MKTG Danmark mener, at VisitDenmark har landet en god aftale. ”Der er et naturligt værdimatch mellem Danmark og filmen, og man rammer børnefamilierne mens de har paraderne nede. Det virker som rigtig godt arbejde fra VisitDenmarks side”.

VisitDenmark har købt retten til at brande sig som destination og hjemstavn for troldene. Derfor vil der på boksene til McDonald’s Happy Meals i Tyskland bl.a. komme til at stå ’Find Your Happy Place in Denmark’, der er en forlængelse af Trolls-filmens slogan, ’Find Your Happy Place’. I æsken vil der desuden være en trold, og man får mulighed for at vinde en rejse til Danmark, skriver business.dk.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.