VisitNorway satser på øget sikkerhed

Antallet af redningsaktioner ved de mest attraktive norske fjeldområder er øget betydeligt de seneste år. Derfor går VisitNorway nye veje og lancerer en omfattende informationskampagne for at vende trenden.

”Turistbranchen i Norge byder den nye kampagne velkommen og forventer at den vil bidrage til en bedre oplevelse for alle, som besøger fjeldene”, siger Visitnorways rejselivsdirektør Bente Bratland Holm. ”Med bedre forkundskaber hos turisterne, kunne vi have undgået flere af sommerens redningsaktioner. Derfor håber vi, at de nye sikkerhedsfilm, vil bidrage til øget viden om hvordan det er at besøge de norske fjelde”.

Interessen for at opleve norsk natur er eksploderet blandt både norske og udenlandske turister, hvilket er en positiv trend. Men samtidig er det urovækkende, når køerne til de mest populære turistdestinationer fortsat bliver længere og redningsaktionerne endnu flere, da mange er uforberedte på længere ture i fjeldmiljø.

Med et antal nye film om sikkerhed i de norske fjelde i almindelighed og om fem af Norges mest besøgte destinationer i særdeleshed, vil VisitNorway give turisterne gode forudsætninger for at opleve fjeldene på sikker vis.

Find filmene her: https://vimeo.com/visitnorway/videos

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.