Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

Årets partnerland på Ferie for Alle 2018 er Spanien. Foto: MCH/Lars Møller.

Fra den 23. til den 25. februar fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med ferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.

”Hvert år lægger over 60.000 vejen forbi Ferie for Alle, der samler drømmeferier, udstyr, udeliv, golf, campingvogne og rådgivning under ét tag. Messen er en oplevelse i sig selv. Med årets aktivitetsprogram samt udstillerfelt er der sikkerhed for både god underholdning og drømmeferier i tusindvis”, siger Anders Ladefoged Mortensen, projektchef for Ferie for Alle.

Årets partnerland er Spanien og det betyder ekstra fokus på landet, som for mange er lig med sol, strand og middelhavsgastronomi. På Ferie for Alle deltager landets officielle turistkontor og repræsentanter fra næsten alle regioner.

Repræsentanterne fra de spanske byer og regioner ser frem til at præsentere områder, som bugner af uspolerede landskaber, flotte strande og spændende seværdigheder. Desuden er der fokus på bæredygtig turismeudvikling, hvor rejsende oplever det autentiske Spanien uden at efterlade negative spor.

Ferie for Alle samler også alle danske charterbureauer under ét tag. Det giver de besøgende mulighed for at udforske, sammenligne og personliggøre årets charterferie.

”Ferie for Alle er en unik mulighed for at møde kunderne i øjenhøjde. Størstedelen af vores kundekontakt foregår online eller via telefon, men på Ferie for Alle har vi muligheden for at møde, lytte og rådgive de rejsende på en anden måde”, siger Carlos Cebrian, produktchef hos Spies.

Charterbureauerne samles på et område i en af de to store messehaller, som rummer området ’Udland’. Her vil besøgende også kunne møde turistkontorer og andre rejseudbydere fra hele kloden.

Messen er Skandinaviens største feriemesse med over 1.000 udstillere fordelt på de fem kategorier: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.

USA partnerland ved Ferie for Alle 2016

Charterbranchen samles på Hernings feriemesse

Hotel Eyde opgraderes