Vragdel er fra forsvundet fly

0

malaysia airlines MH370LUFTFART: Malaysia premierminister fastslog i går, at den fundne vingedel ved den franske ø Reunion i Det indiske Ocean stammer fra Malaysia Airlines MH370, Boeing 777-flyet, der forsvandt sporløst i marts sidste år. Men eksperter siger, at vragdelen skal undersøges yderligere.

Sidste uge blev der fundet en del af en vinge fra en Boeing B777 på den franske ø Reunion i Det indiske Ocean. Vragdelen undersøges nu af havarieksperter fra bl.a. Frankrig, Malaysia og Boeing på fransk militærcenter ved Toulouse. Samme laboratorium undersøgte som vragdele fra Air France Flight 447, der styrtede i Atlanten i 2009 på vej fra Rio de Janeiro til Paris.

Vragdelen på Reunion stammer fra Malaysia Airlines MH370, der 8. marts sidste år forsvandt sporløst med 239 ombord – flyet skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, men endte af ukendte årsager angiveligt ud for Australiens vestkyst – 3.700 km. fra Reunion.

Selv om vragdelen stammer fra MH370 kan det næppe afklare årsagen til mysteriet om flyvningen, men i går sagde Malaysias premierminister, Najib Razak, at den fundne flydel stammer fra MH370, så teorien om, at flyet landede i Nordkorea kan afvises.

En fransk havariekspert afviste en time senere oplysningen fra Najib Razak og sagde, at der var behov for flere undersøgelser af vragdelen.

MH370 har nu været forsvundet i 515 dage – ingen kender endnu årsagen til dets forsvinden.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz