Vueling åbner rute fra CPH til Rom

vuelingDet spanske lavprisselskab åbner i dag, onsdag, sin sjette direkte rute fra København – denne gang med to ugentlige afgange til Rom Fiumicino.

Hermed flyves der mellem de to hovedstæder 38 gange om ugen. Omkring 450.000 fløj sidste år mellem Rom og Danmark – og det tal vokser med cirka 8% om året.

“Med sene morgenafgange fra København til Rom onsdag, torsdag og søndag, kommer Vuelings rute til at ligge perfekt for de mange danskere, der ønsker at rejse afslappet på weekend til Rom. Fra Italien kan Vueling tiltrække mange Italienere, der vil på storbyferie i København,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Vueling flyver i dag til Firenze, Allicante, Barcelona og Malaga, samt Paris Charles de Gaulle og tilbyder 26% flere sæder ud af København end sidste år.

Vueling vil flyve imellem Rom og København onsdag og søndag. Rejsetiderne vil være onsdage kl. 10.40 og søndage kl. 10.30 fra CPH samt en del torsdage og fredage henover sommeren.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.