Weekend-ferie giver stress

På en forlænget weekend kan man nå en masse. Men ifølge en undersøgelse foretaget af det britiske rejseselskab Keycamp blandt 3.000 rejsende er konklusionen, at man skal bruge mere end 48 timer, hvis man også vil nå at slappe af. 
 
 
Folkene bag undersøgelsen forklarer, at det tager i gennemsnit 2 døgn, 9 timer og 25 minutter, før hverdagens hastværk er lagt bag os. 
 
 
Det oplyses dog ikke, hvordan de har fundet frem til dette resultat. Undersøgelsen viser også, at vi bruger den første dag af ferien til at komme os oven på rejsen, og at dag nummer to går med at orientere os om feriestedet. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.