Billund får flyrute til Draculas hjemstavn

0

wizz airLUFTHAVNE: Fra juli næste år får Billund Lufthavn sin tredje rute betjent af det ungarske lavprisselskab Wizz Air. Destinationen for den nye rute har næppe før været fløjet fra en dansk lufthavn, men den vil sikkert være interessant for bl.a. Dracula-fans!

Fra 23. juli vil Wizz Air flyve to gange om ugen fra Billund til Cluj-Napoca i Rumænien. Cluj-Napoca, ligger i Transsylvanien i den nordvestlige del af landet, og er ifølge Billund Lufthavn en af de mest livlige byer i Rumænien, både uddannelsesmæssigt og kulturelt.

Med seks statsejede og flere private universiteter er Cluj-Napoca også den by i Rumænien med flest studerende, hvilket er med til at gøre byen ekstra sprudlende. Underholdningen i byen byder bl.a. en tur i Operaen eller klassisk koncert opført af Cluj Filharmonien.

Wizz Air flyver allerede fra Billund til Vilnius i Litauen og Gdansk i Polen.

Billund har omkring 35 direkte udenrigsruter med Amsterdam, London Stansted og London City Airport samt Frankfurt, Oslo og Paris som de største.

Wizz Air har base i Cluj og stationerer fra juli en femte Airbus A320 her. Udover ruten til Billund giver det også mulighed for at åbne yderligere tre ruter med i alt otte flyvninger om ugen.

Der kommer nemlig også fra Cluj flyvninger med Wizz Air til Berlin Schöenefeld, Doncaster/Sheffield og spanske Alicante.

Herudover vil Wizz Air allerede fra marts øge på eksisterende ruter fra Cluj til Charleroi-lufthavnen ca. 100 km. fra Bruxelles, til London Luton, Malmø, der går fra to til tre flyvninger om ugen, Nürnberg og Tel Aviv.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz