WoCo-direktør i bestyrelsen for VisitAarhus

Lars Bernhard Jørgensen.

Lars Bernhard Jørgensen, til daglig adm. direktør i Wonderful Copenhagen, er netop kommet i bestyrelsen for VisitAarhus. ”Der er brug for tættere dialog mellem København og Aarhus,” siger Aarhus’ turistdirektør.

”Med den hastige udvikling Aarhus er inde i både nationalt og internationalt er der brug for tættere dialog mellem København og Aarhus. Derfor ser jeg frem til at samarbejde med Lars Bernhard Jørgensen,” siger direktør for VisitAarhus, Peer H. Kristensen, og tilføjer:

”Eksempelvis har vi siden 2008 haft samarbejde gennem Meet Denmark, der har til formål at tiltrække internationale videnskabelige kongresser til Danmark. Samarbejdet omfatter Wonderful Copenhagen, VisitAalborg og VisitAarhus. Ligeledes samarbejder vi med WoCo om tiltrækning af flere krydstogtsanløb til Aarhus.”

Lars Bernhard Jørgensen, har været adm. direktør for WoCo siden 1994. Han har en MSc i offentlig administration, og har bl.a. tidligere været på den danske ambassade i Paris, i Erhvervsministeriet og sekretær for flere statsministre.

Bestyrelsesformand i VisitAarhus, Sten Tidemann, siger om sin nye bestyrelseskollega: ”Med et bestyrelsesmedlem som Lars Bernhard Jørgensen, får Aarhus nu muligheden for at sparre med én af de skarpeste profiler med store kompetencer indenfor oplevelsesindustrien.”

Selv siger Lars Bernhard Jørgensen: ”Aarhus er en by i stærk vækst, med en række internationale markante virksomheder samt et spændende turistprodukt i forhold til hoteller og attraktioner. At kunne være med til at lægge strategien for dette er en spændende udfordring.”

VisitAarhus’ bestyrelse består af syv personer: Regionsmedlem Ove Nørholm, Region Midtjylland, Koncernkommunikationsdirektør Astrid Gade Nielsen, Arla, Adm. direktør Lars Bernhard Jørgensen, Wonderful Copenhagen, Medstifter Mads Thimmer, Innovation Lab, Erhvervschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen, Aarhus Kommune, Medarbejderrepræsentant: projektleder Anne Hübner VisitAarhus, Rektor Sten Tiedemann, Folkeuniversitetet.