Workation – bliv digital nomade i Thailand

SPONSORERET ARTIKEL: Thailand er et ideelt sted at kombinere ferie og fjernarbejde med den nye digitale nomade-livsstil. Snart vil et nyt Smart Visa kunne give ret til fire års ophold uden arbejdstilladelse.

Den globale spredning af COVID-19 holder folk hjemme. At arbejde hjemmefra er blevet vores nye normale livsstil. Mange virksomheder og regeringer opfordrer folk til at arbejde hjemmefra så meget som muligt, og sådan vil det sandsynligvis også være efter pandemien. Men vi fortsætter med at drømme om at ændre arbejdsmiljøet for at få mere energi og blive mere produktive. Thailand er et ideelt sted at kombinere ferie og fjernarbejde til din nye digitale nomade-livsstil.

Takket være nutidens teknologi, er tingene på alle mulige måder mere effektive og gør det muligt for mange af os at ændre, hvordan vi arbejder. Vi er ikke længere bundet til vores kontorskriveborde på den måde, vi var vant til. Afhængigt af din nuværende livssituation kan workation vare i uger, måneder eller år. Den globale pandemi har øget samfundene af digitale nomader, der er afhængige af sted og bruger teknologi til at udføre deres job. De er stærkt repræsenteret på steder, der bedst passer til deres behov. Vigtigt for digitale nomader er hurtigt og let tilgængeligt internet, lave leveomkostninger og en levende kultur at udforske.

Kort om Thailand for digitale nomader

  • Overkommelige leveomkostninger og bekvem livsstil
  • Forskellige kontorfællesskaber og faciliteter, der opfylder dine behov
  • Internet er overalt
  • Venlige mennesker og fremragende gæstfrihed
  • Mad og drikke er tilgængeligt 24 timer i døgnet
  • Fremragende sundhedsvæsen
  • Rig kultur og smukke naturlandskaber

Thailand er et perfekt valg til din digitale nomade-livsstil. Arbejde og leg kombineres let. Nyd dine yndlingsaktiviteter fra spa og massage til golf eller cykling før eller efter arbejde, og nyd den smukke natur og kultur omkring dig. Under pandemien skal rejsende i karantæne, og de kan bruge denne tid til at arbejde effektivt med meget få forstyrrelser.

For at gøre karantænen udholdelig, har Thailands turistmyndigheder en række forslag til, hvordan du kan foretage forskellige aktiviteter, der passer til dine interesser.

Læs mere her.

Nyt Smart Visa
Digitale nomader kan snart ansøge om Smart Visa, hvilket giver op til fire års ophold uden arbejdstilladelse. Board of Investment (Investeringsrådet), der er et agentur under Thailands regering, har foreslået at ændre visumkravene. Reglerne er allerede godkendt af COVID-19-Administrationen, og det næste trin er kabinetsgodkendelse. I henhold til Investeringsrådets forslag vil de, der i øjeblikket er i Thailand med et turistvisum, kunne overføre dette til et Smart Visa. For at ansøge om visum skal ansøgere have en ansættelseskontrakt med et udenlandsk firma i mindst seks måneder samt dokumentation for kvalifikationer og erfaring.

Læs mere her.

Thailands bedste steder for workation
For typiske rejsende er Thailand et strand- og madparadis. Professionelle nomader, der kombinerer ferie og arbejde, har brug for mere end det. Disse professionelle rejsende har brug for arbejdsstationer. Overalt i Thailand er kontorfællesskaber ved at skyde op og er blevet populære. De tilbyder god wi-fi, mødelokaler og endda hængekøjer!

Hver person er unik og har sine egne personlige præferencer. Nogle foretrækker strande, andre foretrækker storbyen, og andre foretrækker et rigt kulturliv. De mest almindelige ting, som folk leder efter i en workation, er fremragende internetadgang og lave leveomkostninger. Vi guider dig til, hvor i Thailand, du kan få opfyldt dine behov som digital nomade.

Bangkok

Bangkok er en travl by og sjov at udforske. Byen er et kulturcenter, har en varieret madscene og et shoppingparadis. Plusser ved Bangkok er super hurtig internetforbindelse, et stort udvalg af caféer at tjekke ud og luksuriøse lejligheder til overkommelige priser.

Kontorfællesskaber i Bangkok

Hubba Thailand
Hubba er Thailands første kontorfællesskab. Det er et arbejdsmiljø med højhastighedsinternetadgang, der tilbyder mødelokaler, private kontorer, gigantiske frokoster og events som et ekstra krydderi. Det er her, du kan mødes, diskutere dine projekter og interesser, eller dele din livshistorie med andre.
www.hubbathailand.com

The Hive
The Hive Thailand har to filialer i distrikterne Ekamai og Prakanong, der nyder en stigende popularitet. Det er et utroligt designet, pulserende miljø med åbent kontorlandskab. The Hive tilbyder skriveborde på delebasis, private kontorer, et dedikeret skrivebord, mødelokaler og events samt en smuk tagterrasse med café og terrasse.
www.thehive.co.th


Chiang Mai

Chiang Mai er et kulturelt knudepunkt i det nordlige Thailand og har været en populær destination for digitale nomader i de senere år takket være levestandard af høj kvalitet til en lav pris, højhastighedsinternet og et samfund af andre nomader at netværke med. Området har bjerge, nationalparker med masser af aktiviteter for udendørsentusiaster, herunder caving, trekking, zip-lining, golf og meget mere. Det omkringliggende landskab er smukt med frodige grønne bakker, rismarker, tætte jungler og vandfald. Der er nomadeworkshops, nomadekonferencer, seminarer, møder og kontorfællesskaber. Chiang Mai er næsten blevet den perfekte by for nomadestammerne.

 

Kontorfællesskab i Chang Mai

Hub 53
Hub 53 er inspireret af digitale nomader, rejsende og iværksættere og er designet som et samlingssted, et kontorfællesskab, et boligfælleskab – et hjem og et samfund. Kontorfællesskabet kan opfylde forskellige typer behov, fra en fælles åben grundplan for dem, der ønsker at omgås andre, til private kontorer eller et konferencelokale til et stort arrangement. Boligområdet er i samme bygning, hvilket gør det nemt at arbejde produktivt.
www.hub53.com

 

Koh Lanta

Koh Lanta er en tropisk ø i det sydlige Thailand med en fri og afslappende atmosfære. Den har alt hvad du behøver uden kæderestauranter og indkøbscentre. Der er sikkert og familievenligt med mange strandaktiviteter for både voksne og børn at nyde såvel som en international skole.

 

Kontorfællesskaber på Koh Lanta

KoHub
KoHub er en mere afslappet betydning af ordet “arbejdsmiljø”. Når det er sagt, er det et familiemiljø, et tilflugtssted for en person, der ønsker at komme væk fra storbyen og nyde ølivet et stykke tid. Der er et rummeligt kontorfællesskab, mange klimaanlæg og udendørs arealer samt en stor frodig grøn have. Og så er det tæt på stranden. Hvis gæsterne ønsker at slappe af, er der en zen-zone såvel som yoga / stretch-plads samt opholdsrum.
www.kohub.org

 

Når arbejdet udfylder mere end halvdelen af dit hverdagsliv, så er det meget vigtigt at vælge et arbejdsmiljø, der gør dig glad. Med denne guide håber Stockholm-afdelingen af Tourism Authority of Thailand, at Thailand kan være en af dine muligheder. Vi vil gerne byde dig velkommen til Smilenes Land.

For flere nyheder og inspiration, så besøg Colours of Thailand.

Udarbejdet af Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med Tourism Authority of Thailand, Stockholm. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.