WOW Air åbner lavprisrute til New York

WOW AirLUFTFART: Det islandske lavprisselskab åbner ny rute fra Island til New York. Flyselskabet er især kendt for sine billige flybilletter, og prisen til New York bliver ingen undtagelse.

Til november åbner WOW Air den nye direkte rute til New York med daglige afgange fra Island. I forvejen flyver WOW Air til 21 europæiske destinationer, hvorfra det vil være muligt at kombinere turen til New York, skriver usatoday.com.

Billetprisen vil starte fra 999 kroner, og ruten har været længe undervejs, fortæller direktør og stifter hos WOW Air Skúli Mogensen: ”Vi har længe arbejdet på at få en direkte rute til New York, så jeg er glad for at kunne tilbyde den lave pris på 999 kroner,” siger han.

WOW Air vil flyve til lufthavnen i Newark en ny Airbus A321. De forventer, at halvdelen af de passagerer, der vil benytte ruten fra New York, fortsætter til andre destinationer i Europa.

Flyselskabet flyver blandt andet fra Københavns Lufthavn, og tilbyder allerede nu billetter til New York med et enkelt stop på Island.