WOW air åbner rute til Miami

img_1414Det islandske lavprisflyselskab åbner nu sin ottende flyrute til Nordamerika – denne gang til Miami.

I april 2017 åbner lavprisselskabet en rute til Floridas hovedby, Miami, så blandt andre danskerne, med en mellemlanding i Keflavik, kan komme billigt til USAs solbeskinnede østkyst.

”Miami er et populært rejsemål med sine berømte strande, men der er få lavprisselskaber, som flyver til byens internationale lufthavn. WOW air vil igen manifestere sig som førende, når det gælder ultrabillige billetter på lange distancer”, siger Skuli Mogensen, ejer og stifter af WOW air.

”Vi oplever stor efterspørgsel på vores andre transatlantiske flyvninger, f.eks. til og fra Los Angeles og San Fransisco, så derfor tror vi på, at passagererne vil benytte chancen for endnu en billig rejse mellem USA og Europa”, siger Skuli Mogensen.

WOW air planlægger tre ugentlige returflyvninger til Miami fra Keflavik En enkeltbillet fra København til Miami koster fra 1.099 kroner.

WOW air flyver dagligt fra København til Reykjavik til 29 destinationer i Europa og Nordamerika, herunder Washington DC, San Francisco, Los Angeles, Montreal, Toronto og Boston.