Wow Air med flere fly og flere ruter

wow airWow Air flyver allerede til Boston og Washington via Island, men nye amerikanske destinationer er på vej fra det kommende forår.

”Vi er kommet godt fra start i København og vil udvide med flere ruter”, siger Wow Airs ejer siger Skúli Mogensen, som dog ikke vil oplyse, hvilke amerikanske lufthavne, der er i spil, men målet er at flyve til seks amerikanske byer – også destinationer, som ikke betjenes med direkte ruter fra København, siger han til finans.dk.

Wow Air flyver med Airbus 320 og 321 og med de mindre fly kan Wow Air holde omkostningerne nede. De bruger for eksempel mindre brændstof end de større langdistancefly. En enkeltbillet med Wow Air koster fra 1.100 kroner.

Wow Air begyndte at flyve fra København til USA sidste år og ifølge selskabet har flyene været fyldt godt op.

Selskabet råder over seks fly og flyver til en snes destinationer i Europa. Tre nye fly er på vej, så kapaciteten stiger med 50%.

I 2014 havde Wow Air 500.000 passagerer, og det ventes i år at sige til 750.000. Målet er 1,2 millioner passagerer i 2016.

”Vi tjente penge i det seneste halvår, og vi venter overskud i dette regnskabsår”, siger Skúli Mogensen.

Hverken SAS eller Norwegian betragter Wow Air som en alvorlig konkurrent. Begge selskaber fastholder, at de markedsfører helt anderledes produkter og flyver med meget høj belægning.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.