Zleep får første franchise hotel

0

Røsnæs HotelHOTELLER: Røsnæs Hotel og Kursuscenter i Kalundborg genåbnes 1. september som Zleep Hotel Kalundborg – kædens første franchisetager.

Røsnæs Hotel i Kalundborg blev lukket og solgt sidste år. De nye ejere genåbner hotellet i samarbejde med Zleep Hotels. I den forbindelse udvides hotellet og værelserne renoveres.

De nye ejere har fra begyndelsen haft plan om, at genåbne som et hotel, alle har råd til, og henvendte sig derfor til Zleep om samarbejde.

”Jeg glæder mig meget til at slå dørene op. Jeg er glad for at drage nytte af Zleep Hotels ekspertise og erfaringer. Mit ønske er, at hotellet og restauranten bliver sted, hvor turister og forretningsrejsende kan føle sig hjemme, samt et sted, som lokale fra Kalundborg finder vej til,” siger Hanne Dyremose, chef på Zleep Hotel Kalundborg og første Zleep franchisetager.

Over sommeren renoveres hotellets værelser. Ydermere udvides med 16, så i alt 63 er tilgængelige, når der åbnes igen.

”Vi har før haft succes med konvertering af hoteller til Zleep-konceptet og forventer at kunne tilføre flere kunder og bedre ledelsesmæssige strukturer til hotellet i Kalundborg. Eksisterende hoteller, som Røsnæs Hotel i mellemstore skandinaviske byer, kan være svære at drive som traditionelle hoteller,” siger Peter Haaber, adm. direktør for Zleep Hotels, der blev skabt i 2003.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz