Zleep Hotel renoveres

32 værelser renoveres på Zleep Hotel Copenhagen City på Vesterbro i første kvartal 2018. Renoveringen er tredje etape i et projekt, der skal opgradere hotellet til et moderne overnatningssted i København.

Efter denne etape er størstedelen af hotellets 76 værelser blevet renoveret. Projektet startede i 2016, da første etage blev renoveret, og fortsatte i 2017 med renoveringen af anden etage og loungemiljøet i stueetagen. Nu er projektet kommet til tredje og fjerde etage, der skal stå klar i april 2018.

De nye omgivelser skal sikre en stemning og atmosfære, der giver en opgraderet helhedsoplevelse. De renoverede faciliteter er blevet taget godt imod af hotellets gæster, hvilket f.eks. ses på hotellets online omdømme, der de seneste to år er forbedret med knap 20%.

Fjerde og sidste etape er lige om hjørnet. Zleep Hotels håber, at femte etage kan renoveres i slutningen af 2018, så alle hotellets værelser er af samme standard. Prikken over i’et bliver udviklingen af morgenmadsrestauranten med et nyt cafékoncept.

Zleep udvider lufthavnshotel

Renovering af Zleep i Ballerup

103 nyrenoverede værelser på Zleep i Billund

x

Læs Også

Kæmpe hotelkompleks bliver endnu større

Dansk kæde med i forvejen over 1.200 hotelværelser og hotellejligheder på samme adresse i København vil opføre yderligere 800 værelser fordelt på to tårne.

Hamborg klar med nyt luksushotel

Der er brugt cirka 750 millioner kroner på Hamborgs nyeste 5-stjernede hotel med 130 værelser.

Berømt hotel skal betale stort millionbeløb

Danmarks mest kendte 5-stjernede hotel accepterer voldgiftsdom, der samlet koster det over 200 millioner kroner.

Minister vil undersøge bookingportaler

Også danske hoteller er udfordret af bookingportalernes konkurrencebegrænsende prisklausuler. De hæmmer mulighed for at tilbyde lavere priser via hotellernes egne hjemmesider, lyder det fra Horesta.

Stort hotel bliver endnu større

Københavns største hotelkæde vil udvide et af sine hoteller med 250 værelser – dermed bliver det Danmarks tredjestørste med 750 værelser.

København har mangel på internationale hotelkæder

Hovedstaden øger de kommende tre år antallet af hotelværelser med 40 procent – men der mangler flere internationale hotelkæder, siger eksperter.