Zleep Hotel renoveres

32 værelser renoveres på Zleep Hotel Copenhagen City på Vesterbro i første kvartal 2018. Renoveringen er tredje etape i et projekt, der skal opgradere hotellet til et moderne overnatningssted i København.

Efter denne etape er størstedelen af hotellets 76 værelser blevet renoveret. Projektet startede i 2016, da første etage blev renoveret, og fortsatte i 2017 med renoveringen af anden etage og loungemiljøet i stueetagen. Nu er projektet kommet til tredje og fjerde etage, der skal stå klar i april 2018.

De nye omgivelser skal sikre en stemning og atmosfære, der giver en opgraderet helhedsoplevelse. De renoverede faciliteter er blevet taget godt imod af hotellets gæster, hvilket f.eks. ses på hotellets online omdømme, der de seneste to år er forbedret med knap 20%.

Fjerde og sidste etape er lige om hjørnet. Zleep Hotels håber, at femte etage kan renoveres i slutningen af 2018, så alle hotellets værelser er af samme standard. Prikken over i’et bliver udviklingen af morgenmadsrestauranten med et nyt cafékoncept.

Zleep udvider lufthavnshotel

Renovering af Zleep i Ballerup

103 nyrenoverede værelser på Zleep i Billund