Zleep Hotel renoveres

32 værelser renoveres på Zleep Hotel Copenhagen City på Vesterbro i første kvartal 2018. Renoveringen er tredje etape i et projekt, der skal opgradere hotellet til et moderne overnatningssted i København.

Efter denne etape er størstedelen af hotellets 76 værelser blevet renoveret. Projektet startede i 2016, da første etage blev renoveret, og fortsatte i 2017 med renoveringen af anden etage og loungemiljøet i stueetagen. Nu er projektet kommet til tredje og fjerde etage, der skal stå klar i april 2018.

De nye omgivelser skal sikre en stemning og atmosfære, der giver en opgraderet helhedsoplevelse. De renoverede faciliteter er blevet taget godt imod af hotellets gæster, hvilket f.eks. ses på hotellets online omdømme, der de seneste to år er forbedret med knap 20%.

Fjerde og sidste etape er lige om hjørnet. Zleep Hotels håber, at femte etage kan renoveres i slutningen af 2018, så alle hotellets værelser er af samme standard. Prikken over i’et bliver udviklingen af morgenmadsrestauranten med et nyt cafékoncept.

Zleep udvider lufthavnshotel

Renovering af Zleep i Ballerup

103 nyrenoverede værelser på Zleep i Billund

x

Læs Også

Minister vil undersøge bookingportaler

Også danske hoteller er udfordret af bookingportalernes konkurrencebegrænsende prisklausuler. De hæmmer mulighed for at tilbyde lavere priser via hotellernes egne hjemmesider, lyder det fra Horesta.

Stort hotel bliver endnu større

Københavns største hotelkæde vil udvide et af sine hoteller med 250 værelser – dermed bliver det Danmarks tredjestørste med 750 værelser.

København har mangel på internationale hotelkæder

Hovedstaden øger de kommende tre år antallet af hotelværelser med 40 procent – men der mangler flere internationale hotelkæder, siger eksperter.

Hilton atter til København

Efter København sidste år mistede sit eneste Hilton forventer verdens mest berømte hotelkæde at være tilbage i hovedstaden i sommeren 2020 med 5-stjernet hotel med 400 værelser i det centrale København.

8.000 nye hotelværelser på vej til København

Mens hovedstaden i dag har cirka 20.600 hotelværelser vil det tal om bare tre år være steget omkring 40 procent til 28.000.

Nyt dansk hotelakademi vil uddanne nye brancheledere

Flere danske hoteller er gået sammen om at skabe Hotel Training Academy, der skal udvikle fremtidige ledere til den danske hospitalitybranche indenfor flere fagområder i hotel- og restaurationsbranchen.