Zleep udvider lufthavnshotel

Udvidelsen af Zleep Hotels lufthavnshotel ved Københavns Lufthavn starter nu. I slutningen af 2017 forventes værelseskapaciteten at være øget med 67 værelser til i alt 126 værelser.

Hotellets hovedbygning blev renoveret i 2015, og i 2016 blev hotellets køkken og restaurant ombygget med yderligere 11 værelser. Det er nu den gamle fløj, der oprindeligt var motel med 46 værelser, som skal rives ned og bygges påny. I forbindelse med byggeriet vil kapaciteten i morgenmads- og loungeområdet blive øget.

En gennemsnitlig belægningsprocent på 90% i hele 2016 er baggrund for beslutningen om at investere i bedre faciliteter.

Susanna Lund, Hotelchef på Zleep Hotel Copenhagen Airport.

Også udvendigt vil hotellet blive fornyet. Den store parkeringsplads får ny asfalt, og der bliver flere gratis parkeringspladser. Der etableres også et fitnessrum, som Zleep Hotels har haft gode erfaringer med fra deres lufthavnshotel i Billund.

Hele ombygningen vil være færdig i slutningen af 2017

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.