Sterling – ikke Maersk

Sterlings islandske bestyrelsesformand slår nu fast, at de tidligere Maersk Air-medarbejdere må indstille sig på, at A.P. Møller-ånden har forladt flyselskabet. Han siger, at det er Sterlings kultur, som lever videre, og hvis medarbejderne vil have Maersk-kultur, må de søge arbejde hos A.P. Møller. Samtidig kritiserer Sterlings kommunikationsdirektør Niels Brix kraftigt Maersk Airs kabineforenings advokat Kirsten Maxen og siger at hun er på juridisk glatis. Det handler ikke om foreningsfrihed for medlemmerne, men derimod om at skabe en konkurrencedygtig virksomhed, hvos alle trækker i samme retning. Også blandt piloterne er der strid, idet de gamle og nye piloter ikke kan blive enige. Et nyt mæglingsmøde finder sted i morgen.

For næsten to år siden lagde SAS i Norge det norske SAS og flyselskabet Braathen sammen. Denne sammenlægning er endnu ikke afsluttet, idet de juridiske diskussioner nu skal for Højesteret, og til daglig sættes Braathen og SAS piloter ikke i samme cockpit. (Børsen 20.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.