Her er vinderne fra fredagens konkurrencer i Herning

Agentreceptionen toppede i år med ca. 250 besøgende, som havde tilmeldt sig via turismenyheder.dk og standby.dk.

Dermed var der fuldt hus til receptionen, og rift om præmierne. Hovedpræmien, to billetter med Delta Air Lines og to nætters ophold på Kimpton Hotels, gik, efter lodtrækning, til Annelise Zacho fra Helsinge Rejsebureau.

Bravo Tours havde udlovet et gavekort på 5.000 kr. til en rejse efter eget valg i bureauets kataloger, og dén præmie blev vundet af Sara Juanna Jensen fra Pan Rejser.

Turismenyheder og Stand By havde stillet en ny cykel på højkant i en fotokonkurrence: Hele fredagen gik vores fotograf rundt på messen og fotograferede fagfolk, som bar et lille klistermærke med teksten ”Jeg læser turismenyheder”. Ved receptionen blev så vinderbilledet udtrukket på en storskærm, og billedet viste en smilende Ruddy Philipsen fra DSB, som altså vandt den nye cykel, en Mosquito med tre indvendige gear.

Der var også to billetter med Icelandair samt to overnatninger på Icelandair Hotel Loftleidir på højkant, og de blev ved lodtrækning vundet af Mette Ingstrup, også fra Pan Rejser.

Danske Kroer og Hoteller havde udlovet et golfophold på et af organisationens tilsluttede hoteller, og det blev vundet af Lone Arenshøj fra Unitas Rejser. Og endelig havde Danske Hoteller havde sat et weekendophold på spil til et af kædens hoteller. Her blev den heldige vinder Charlotte Iversen fra TOP Rejser i Kolding.

Den sidste konkurrence slutter først mandag eftermiddag. Præmien, en middag for to med overnatning på Hotel Skt. Petri i København, trækkes blandt de nye abonnenter på www.turismenyheder.dk, som har tilmeldt sig i løbet af den seneste uge, og inden kl. 17 mandag. Navnet på den heldige vinder offentliggøres på turismenyheder.dk i morgen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.