Her er vinderne fra fredagens konkurrencer i Herning

Agentreceptionen toppede i år med ca. 250 besøgende, som havde tilmeldt sig via turismenyheder.dk og standby.dk.

Dermed var der fuldt hus til receptionen, og rift om præmierne. Hovedpræmien, to billetter med Delta Air Lines og to nætters ophold på Kimpton Hotels, gik, efter lodtrækning, til Annelise Zacho fra Helsinge Rejsebureau.

Bravo Tours havde udlovet et gavekort på 5.000 kr. til en rejse efter eget valg i bureauets kataloger, og dén præmie blev vundet af Sara Juanna Jensen fra Pan Rejser.

Turismenyheder og Stand By havde stillet en ny cykel på højkant i en fotokonkurrence: Hele fredagen gik vores fotograf rundt på messen og fotograferede fagfolk, som bar et lille klistermærke med teksten ”Jeg læser turismenyheder”. Ved receptionen blev så vinderbilledet udtrukket på en storskærm, og billedet viste en smilende Ruddy Philipsen fra DSB, som altså vandt den nye cykel, en Mosquito med tre indvendige gear.

Der var også to billetter med Icelandair samt to overnatninger på Icelandair Hotel Loftleidir på højkant, og de blev ved lodtrækning vundet af Mette Ingstrup, også fra Pan Rejser.

Danske Kroer og Hoteller havde udlovet et golfophold på et af organisationens tilsluttede hoteller, og det blev vundet af Lone Arenshøj fra Unitas Rejser. Og endelig havde Danske Hoteller havde sat et weekendophold på spil til et af kædens hoteller. Her blev den heldige vinder Charlotte Iversen fra TOP Rejser i Kolding.

Den sidste konkurrence slutter først mandag eftermiddag. Præmien, en middag for to med overnatning på Hotel Skt. Petri i København, trækkes blandt de nye abonnenter på www.turismenyheder.dk, som har tilmeldt sig i løbet af den seneste uge, og inden kl. 17 mandag. Navnet på den heldige vinder offentliggøres på turismenyheder.dk i morgen.

Skrevet af