US Airways åbner Stockholm-rute


Det sker med daglige flyvninger mellem Arlanda og Philadelphia fra den 4. juni. US Airways indsætter en Boeing 767 på ruten, et fly med plads til 203 passagerer fordelt med 24 på business class og 179 på economy class. Philadelphia er flyselskabets næststørste hub, kun overgået af Chalottesville. Ud af den centralt placerede amerikanske lufthavn har US Airways pt. Omkring 435 direkte videre forbindelser.

I forvejen flyver Continental Airlines mellem Stockholm og New York, ligesom selskabet flyver ud af Oslo og er i fuld gang med at starte en New York rute op ud af København. Og også amerikanske Delta Air Lines er på vej til de skandinaviske breddegrader, med flyvninger fra København til Atlanta, også med start i den kommende sommer.

US Airways er medlem af Star Alliancen, og er således alliancepartner med SAS, som flyver mellem København og henholdsvis New York, Washington, Chicago og Seattle.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.