Rejsebureauer jagter håndboldbilletter

Dansk Håndbold Forbund har ikke nogen. ”Indtil videre er der udsolgt. Men nogle billetter er aftaget af forbund, som måske troede, at deres hold ville gå til kvartfinalen. Så det kan være, at arrangørerne pludselig har nogle billetter til salg,” siger Lars Graabek, informationsmedarbejder i DHF, til Ekstra Bladet.Rejsebureauet Travel Sense, der har specialiseret sig i sportsrejser, arbejder hårdt på at skaffe billetter:

”Efterspørgslen fejler ikke noget. Vi er blevet kimet ned, men har længe haft udsolgt,” siger Camilla Andersen, medejer af Travel Sense og tidligere landsholdsstjerne.Hos Color Line Arena siger salgsdirektør Simone Eick:

”Der er for øjeblikket ingen billetter. Eneste chance er at komme her tirsdag omkring middag, der åbner vi fra billetboder sælge billetter, som er kommet tilbage. Men vi kan ikke give garantier.”Color Line Arena har normalt plads til 12.600 tilskuere.Danskere, der er interesseret i at købe billetter, kan ringe efter kl. 8.30 tirsdag på +49 40 41 47 880, hvor man kan få oplyst, hvor mange billetter, der kommet til salg.

Skrevet af