Klar til det nye Take Off

Så nærmer den 15. i måneden sig – og dermed er det atter tid for det nye Take Off. Postvæsenet begynder omdelingen i morgen, lørdag.Den flotte forside – med USA’s første præsident, George Washington, i en særudgave – markerer vort årlige USA-tema, hvor Take Off’s redaktion og temaets samarbejdspartnere, skriver om nogle af deres favoritrejsemål i det store land.
Det er bl.a. bidrag fra Profil Rejsers USA-ansvarlige, Dorte Lærke Nielsen (om det sydvestlige USA), PR-chef hos Icelandair, Karen Østerbye, tager læserne med til det nordøstlige USA og Karin Ipsen fra British Airways fortæller herlige minder fra USA-rejser med sin datter…I Take Off-Stolen sidder landsdommer Otto Hedegaard Madsen, formand for Rejse-Ankenævnet. Han fortæller bl.a. hvilke typer sager, kunderne næsten altid får medhold i – læs interviewet i det nye Take Off; og se listen over de rejsebureauer, der de seneste år har tabt samtlige sager i Rejse-Ankenævnet…Det nye Take Off har denne gang tre konkurrencer… her kan vindes Business Class-billetter med Lufthansa til Nordamerika, en uge på Wyndham-hoteller i Florida eller en tur med fly og hotel til Düsseldorf, Sun-Airs nyeste destination.ANGREB PÅ BONUSPROGRAM ER REN MISUNDELSE
”Der er ingen grund til at tage debatten om bonusprogram hos SAS og andre store luftfartsselskaber en gang til. De skandinaviske regeringer gav grønt lys, privat forbrug er skattepligtig,” skriver Ejvind Olesen i Aktuel Kommentar.
Han fortæller også – apropos forestillingen om Simon Spies i Østre Gasværk – om fænomenet Spies, der bl.a. var to forskellige personer, afhængig af, om han skulle i en seriøs morgenavis eller den mere kulørte presse. Læs bl.a. hvordan Spies plantede en solohistorie i Berlingske Tidende.FÅ ET EKSTRA EKSEMPLAR AF TAKE OFF
Vil du have dit eget eksemplar af Take Off sendt hjem til din postkasse, så du kan læse det i fred og ro – eller vil du som chef give dette værdsatte gode til dine ansatte – så klik ind på vor hjemmeside under “subscriptions” eller ring til Take Off: 33 23 80 99. Hvis firmaet i forvejen har et abonnement, betales der kun halv pris.

Skrevet af