Kendt navn skal styre Albatros på Grønland

Niels Kreutzmann har tidligere været salgs- og marketingdirektør for færøske Smyril Line samt markedschef for Bornholmstrafikken og Air Greenland.Niels Kreutzmann bliver hos Albatros direktør for rejsebureauets aktiviteter på Grønland.

Disse omfatter bl.a. rederiet Arctic Umiaq Line, som Albatros netop har købt for over 100 mio. kr. af det grønlandske hjemmestyre sammen med rejsebureauerne Topas og Profil.Niels Kreutzmann var bestyrelsesformand for Arctic Umiaq Line, og fik orlov fra Grønlands Turistråd da forhandlingerne gik i gang.Ny bestyrelsesformand for AUL er Niels Kreutzmanns kommende chef, Albatros’ adm. direktør, Søren Rasmussen. Han siger til Take Off:”Vi er ved at få vort program for Grønland på plads. Vi har foreløbig lavet aftale med Air Iceland (ikke at forveksle med Icelandair, red). Et par fly fra Air Iceland skal flyve for os til Grønland fra København og Reykjavik.”Arctic Travel Group, konsortiet som købte Arctic Umiaq Line, har ifølge Søren Rasmussen talt med Air Greenland om det kunne klare flytransporten. ”Men de har ikke nok kapacitet i højsæsonen,” siger Søren Rasmussen.

Albatros forventer 6.500 gæster til Grønland i år, ca. 10 % af sin samlede produktion.I alt har de tre selskaber i ATG 10.000 gæster. Et af tilbudene for gæsterne bliver netop sejladser langs vestkysten med Arctic Umiaq Line.Medlemmerne af Arctic Travel Group vil øge deres udbud på Grønland.

”Det vil nok tage nogle gæster fra nogle, men samtidig åbne markedet for andre bureauer. Der er nok til alle,” siger Søren Rasmussen og tilføjer, at medlemmerne af Arctic Travel Group vil lave rejser året rundt til Grønland.

Produkterne fra Arctic Travel Group kan købes af alle Profil Rejsers agenter.HB

Skrevet af