Fra en ikke så fjern fortid, købere og sælger på Ferie for Alle i Messecenter Herning i februar sidste år. Pressefoto: MCH/Lars Møller.

100 udstillere til onlineudgaven af Ferie for Alle

Over 100 udstillere er klar med tilbud og rejseforedrag, når Ferie for Alle kører online i ti dage fra på fredag. Messecenter Herning forventer den fysiske rejsemesse tilbage i februar næste år.

Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, der normalt holdes sidst i februar i Messecenter Herning, bliver i år, grundet coronarestriktionerne med blandt andet forsamlingsforbud, online.

Rent praktisk omdannes messens hjemmeside, ferieforalle.dk, til et onlineunivers, hvor besøgende kan finde rejseforedrag og messetilbud fra over 100 udstillere og ferieeksperter, oplyser MCH i en pressemeddelelse.

”Normalt mødes over 60.000 rejseglade danskere i hallerne i MCH Messecenter Herning til Ferie for Alle. Det er i sagens natur ikke muligt i disse tider, men derfor skal alt ikke gå i stå. Vi ønsker, at udstillere fra 2020-messen får mulighed for at komme i kontakt med mange af de kunder, de plejer at mødes med i Herning. Derfor har vi valgt en onlinemesse over ti dage i år,” siger Anders Ladefoged, projektchef for Ferie for Alle-messen.

Årets største event for os
Sidste år nåede Ferie for Alle lige akkurat at blive afviklet. Tre uger efter messen lukkede den voksende coronakrisen grænserne.

Blandt de over 100 udstillere til dette års onlineversion af Ferie for Alle er Primo Tours, Apollo Rejser og Spies, samt blandt andet Jysk Rejsebureau, Tysk Turist Information og Small Danish Hotels og så videre.

Fra SDH siger direktør Jørgen Christensen i pressemeddelelsen: ”Stort set alle de ting, vi ville have taget med på den fysiske messe, har vi flyttet online. Vi er kede af, at vi ikke skal møde vores mange gæster ansigt til ansigt i Herning. Det betyder meget at mødes fysisk i disse digitale tider, så vi ser frem til at få den fysiske messe tilbage.”

Fra Primo Tours-gruppen siger administrerende direktør Bjarke Hansen: ”Ferie for Alle er årets største event for os, derfor er vi glade for, at vi via Ferie for Alle Online får mulighed for at tilbyde vores kunder de samme tilbud, som de plejer at opleve under messen. Vi står klar med Facebook-aktiviteter, lykkehjul og messetilbud, og vi glæder os til at få skabt en god dialog om, hvordan man trygt kommer ud at rejse i denne tid.

Lige nu oplever vi øget interesse for at komme ud at rejse i juli-september, og især de græske øer og de mere autentiske rejsemål er populære,” siger Bjarke Hansen.

Blandt onlinemessens rejseforedrag fortæller Jysk Rejsebureau blandt andet om Canada, Italien, New Zealand, Thailand og Japan.

Ferie for Alle vender forhåbentlig tilbage til MCH Messecenter Herning næste år, den 25-27. februar 2022.

Relaterede artikler:

MCH aflyser 2021-udgaven af Ferie for Alle

”En hammer da de lukkede det hele”

Messecenter Herning fyrer hver fjerde medarbejder