Danmarks og Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, er netop blevet aflyst i 2021-udgaven. I stedet forventes messen gennemført igen 25.-27. februar 2022. Pressefoto: Lars Møller for MCH.

MCH aflyser 2021-udgaven af Ferie for Alle

2021-udgaven af Ferie for Alle i Messecenter Herning er aflyst. Messen, der årligt har 60.000 besøgende, holdes igen i 2022. I Uge 8 næste år har MCH onlinekoncept med ferieinspiration.

Som ventet bliver heller ikke Ferie for Alle til noget næste år, som følge af coronakrisen. Messen er Skandinaviens største med omkring 60.000 besøgende i Messecenter Herning i slutningen af februar.

Den endelige beslutning om at aflyse Ferie for Alle næste år og rykke messen til 25.-27. februar 2022 kom i mandags. Her forlængede regeringen på sit pressemøde blandt andet tvangslukningen af messeaktiviter frem til 28. februar.

Dermed bliver det ikke muligt at gennemføre messer frem til 28. februar. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, som skulle have fundet sted 26.-28. februar 2021, er aflyst, skriver MCH i en pressemeddelelse.

Bedre med afklaring
”Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindrer coronasmitten desværre. Til gengæld gør mandagens udmelding det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at bringe visheden videre til kunder og samarbejdspartnere,” siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH og fortsætter:

”Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster. Vi ser nu i stedet frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende kan mødes på Ferie for Alle i 2022.”

Rejsedrømmene fortsætter online
Selvom det ikke bliver muligt at mødes i MCH Messecenter Herning til Ferie for Alle næste år, arbejder projektteamet på en online mulighed, hvor besøgende forsat kan hente ferieinspiration og søge gode rejsetilbud, oplyser MCH.

”Vi ønsker at samle udstillerne online i uge 8 og få danskernes feriedrømmene til at spire, indtil vi igen kan være flere samlet i 2022. Idéen er at bevare kontakten mellem udstillere og besøgende online i en tid, hvor det ikke er muligt at samle mange mennesker,” siger Ferie for Alles projektchef, Anders Ladefoged Mortensen.

MCH nåede at holde dette års Ferie for Alle i slutningen af februar i år. Ferie for Alle 2020 havde 1.190 udstillere fra 40 lande og regioner i de 14 messehaller, hvor de fik besøg af 63.362 besøgende.

Relaterede artikler:

Virtuel rejsemesse viste ny måde at kommunikere på

MCH: Vi tror på Ferie for Alle næste år

Messecenter Herning fyrer hver fjerde medarbejder