Nyt Take Off på gaden i dag

Det er den 15. i måneden – og dermed udkommer Take Off – som de to foregående år har juli-udgaven hovedparten af festdeltagerne fra vor sommerfest på forsiden. Den samlede i år knap 200 fra 45 firmaer i rejsebranchen på Radisson SAS Scandinavia, endda på en lørdag – vi rykker tilbage til en fredag næste år (se datoen i det nye nummer – og den fire sider store fotoreportage i bladet!) Det lykkedes desværre den rimelig unge redaktør at bortfjumre én af filmene fra aftenen – hvorfor vi iler med at undskylde overfor de, der blev fotograferet, men som af denne årsag ikke kom med i bladet.Men Take Off har selvfølgelig meget mere end festen. I Stolen sidder ”Rejsebranchens Robin Hood,” direktør Ole Egholm fra Wasteels Rejser, der sammen med DRF anlagde provisionsretssagen mod SAS. Se i øvrigt Ole Egholms grund til, at hele hans personale får Take Off sendt hjem til privatadressen.
Vi hører også fra SAS – læs det store sommerinterview med koncernchef Jørgen Lindegaard.
Der er også provokerende udtalelser fra et meget kendt bestyrelsesmedlem i Wonderful Copenhagen, som simpelthen forslår at stoppe de lokale turistforeningers markedsføring og overgive dette til Danmarks Turistråd.Take Off i juli har temaer om MICE samt uddannelse i rejsebranchen – plus en reportage fra den amerikanske rejsemesse Pow Wow (desværre blev der kun plads til to sider – mod fem sidste år!). Vi fik ikke plads til at fortælle, at St. Louis i sin tid blev valgt som Pow Wow-vært fordi byen (dengang) var hovedkvarter for den nu lukkede flyselskab TWA.
Take Off har også ”i byen” stof – og i vores Mellem Os-konkurrence kan vinderen denne gang kan invitere en ledsager til Milano med Sterling…FÅ ET EKSTRA EKSEMPLAR AF TAKE OFF


Vil du have dit eget eksemplar af Take Off sendt hjem til din postkasse, så du kan læse det i fred og ro – eller vil du som chef give dette værdsatte gode til dine ansatte – så klik ind her på vor hjemmeside under “subscriptions” eller brug kuponen i bladet. Hvis firmaet i forvejen har et abonnement, betales der kun halv pris.

Skrevet af