Nye tilbud fra Rejsebranchens Uddannelsescenter

Blandt de nye tilbud er:

”Kickstart din elev” Et tre dages intensivt kursus for nystartede elever i rejsebranchen. Her lærer eleven de mest gængse rejsebranchetermer, hvem der er hvad i branchen, det fonetiske alfabet, giver en introduktion til reservationssystemerne, opdaterer geografikundskaberne og meget andet.

”Alle reservationssystemer (GDS Training Programme) via netschool i særlig rejsebureaupakke”. Her er muligheden for at sende alle medarbejdere på kursus samlet eller hver for sig. Hjemme eller i bureauet. Bureauet vælger om det skal være Amadeus, Worldspan, Galileo eller Sabre – alle sammen, eller kun et af systemerne. Købes i rejsebureaupakke med min. 200 timer, der ikke har forældelsesfrist.

”Coaching Workshop” Tilbydes i samarbejde med coaching-bureauet Marks and Brands Coaches. I løbet af dagen vil deltagerne på workshoppen blive introduceret til coaching-begrebet og coaching-teknikkerne samt hvad der kendetegner coaching. Alle deltagere vil både selv blive coachet samt prøve at coache andre. Det er en dag, hvor man lærer at sætte sig mål og frem for alt, hvordan, man opnår dem.

Læs mere på hjemmesiden www.rbu.dk.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.