EU godkender Macquaries køb

Dermed er en af de betingelser, investeringsselskabet havde taget forbehold for i sit købstilbud, opfyldt. Macquarie Airports hilser EU’s godkendelse af købstilbuddet velkommen. En væsentligt betingelse for købstilbuddet er nu opfyldt, udtaler Kerrie Mather, Chief Executive Officer i Macquarie Airports.
Tilbuddet, som anbefales enstemmigt af bestyrelsen i Københavns Lufthavne, lyder på 2000 kr. pr. aktie, og ud over godkendelse fra diverse myndigheder, er det en forudsætning, at Macquarie får mindst 50 pct. af aktierne.
Tre af de største ikke-statslige aktionærer i CPH har meddelt, at de har accepteret købstilbuddet for alle deres aktier, noterer Macquarie, som opfordrer øvrige aktionærer til at acceptere tilbuddet:
– MAP Copenhagen erindrer aktionærerne om, at købstilbuddet udløber fredag den 9. december 2005 kl. 20.00 (dansk tid), påpeges det i opfordringen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.