NCL får ny krydstogtchef

Efter 13 år på posten forlader en af Nordens kendteste krydstogtansigter, norske Helle Karine Bakkeland, indenfor de næste par uger Norwegian Cruise Line for at blive assisterende general manager for Mauritian Island Cruises. Hun afløses af sin kollega, Ari Siivikko (mere om ham på People-siderne i Take Offs september-udgave).Helle Bakkeland har været salgsansvarlig for det malaysisk-ejede NCL i Danmark og Norge – nu skal hun med fortsat base i Oslo sælge krydstogter ud af øgruppen Mauritius i Det indiske Ocean.
Bag projektet står det nye selskab Mauritian Island Cruises, der bl.a. har norsk kapital i ryggen. Der bliver året rundt 7-dage lange krydstogter til de omkringliggende øer, mest kendt er nok Reunion, med to luksuskrydstogtskibe med udelukkende suiter til de op til 100 passagerer.
Skibene, de tidligere ”Renaissance 7” og ”Renaissance 8,” skifter navn til ”Island Sun” og ”Island Sky”. Krydstogterne begynder allerede til december.”Jeg har ikke været på Mauritius og set skibene, men jeg har i årevis kendt en af det nye rederis norske chefer, og ved derfor, at det er et meget lækkert produkt, jeg skal være med til at sælge,” siger Helle Bakkeland til Take Off.

Skrevet af