Mols-Linjen klar til opkøb

Rederiet Mols-Linjen planlægger at bruge en del af sit positive cashflow på mulige opkøb, og ifølge rederiets direktør, Preben Wolff, e det især rederiet Scandlines’ ruter, der er interessante for Mols-Linjen.

”Vi er åbne over for de øvrige danske indenrigsruter, specielt i forbindelse med salget af Scandlines. De indenrigsruter, de har, vil vi gerne forhandle om at overtage. Vi vil gerne øge forretningsområdet der, hvor der er nogle synergier i forhold til det færgekoncept, vi har i dag” siger direktøren til nyhedsbureauet Direkt.

Han tilføjer, at det er områder som eksempelvis den fælles administration af fragtkunder, der kan skabe et potentiale. ”Så vi vil reservere nogle af de midler vi har, til fremtidige investeringer i de ruter, der måtte være relevante, og hvor vi kan få en dialog” siger Wolff på borsen.dk

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.