200 000 flere passagerer med SAS

I december fløj i alt 2,1 millioner passagerer med SAS, hvilket er rekord for en december.

Væksten var størst på SAS flyvninger til USA, hvor SAS har åbnet nye ruter til blandt andet Boston, Los Angeles og Miami. SAS samlede kabinefaktor blev samtidig forbedret med fire procentpoint til 73,2%. Totalt I alt fløj 29,4 millioner rejsende med SAS i kalenderåret 2016.

SAS udvikler sine produkter og netværk for Skandinaviens hyppigt rejsende. I 2015-2016 har SAS forøget udbuddet på de interkontinentale ruter og på de fritidsorienterede ruter i Europa, hvilket efterspørges af denne målgruppe.

Satsningerne er blevet vel modtaget og SAS samlede trafik steg med 19,5% i december. Væksten var størst på de interkontinentale ruter, hvor trafikken steg med 32%. På de internationale ruter i Skandinavien og Europa steg trafikken med 12,6% med en god vækst på de fritidsorienterede ruter. SAS indenrigsruter havde en trafikvækst på 9%.

”Det er glædeligt at se, at flere end tidligere vælger at flyve med SAS og at vores udvidede tilbud på de interkontinentale- og fritidsorienterede ruter er blevet modtaget så positivt blandt vores kunder. Samtidig fortsætter den negative yieldtrend, hvilket viser, at det er yderst vigtigt, at vi fortsætter effektiviseringen af SAS, så vi kan fortsætte med at tage del i markedets udvidelse”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.