21% fald i Europas hotelpriser

Danmarks Statistik kan samtidig fortælle, at især Spanien er det land i Sydeuropa, danskerne holder ferie i. Det gælder 13% af danskere på ferie i Sydeuropa, mens Frankrig tegner sig for 9% tæt fulgt af Italien, skriver ekstrabladet.dk.

 

Og det giver gode muligheder for at spare lidt ekstra på feriebudgettet, idet Spanien ifølge hotels.com gennem det seneste år er blevet 16% billigere hvad hotelpriserne angår. Det betyder et fald fra 782 kroner pr. nat til 656 kroner.

 

Hotelpriserne i Frankrig er faldet med 9% og koster i gennemsnit nu 814 kroner, mens priserne i Italien er faldet med 12%.

 

Nedgangen i hotelpriser er dog endnu større i Østeuropa, hvor Polen er blevet Europas billigste destination med hotelpriser på 485 kroner pr. overnatning. I Tjekkiet er prisen 492 kroner og i Ungarn en anelse mere.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.