24 nominerede til Danish Events & Meetings Awards 2016

møder event kongresTURISME: Hvem skaber mest værdi og er mest innovativ i møde- og event branchen? Fra i dag kan der stemmes på de nominerede til årets Danish Meetings & Events Awards. Vinderne kåres 27. april i DR Koncerthuset.

De seneste måneder har incomingbureauer, hoteller, mødesteder, mødeplanlæggere og eventorganisationer nomineret 110 projekter til Danish Events & Meetings Award (DEMA).

Fra i dag kan branchen stemme på de 24 nominerede og dermed være med til at bestemme, hvem der skaber mest udvikling og værdi inden for møder og events i Danmark.

Bag DEMA står MPI Denmark som i år har etableret samarbejde med bl.a. Dansk Erhverv og Wonderful Copenhagen.

DEMA Awards 2016 afvikles 27. april i DR Koncerthuset med musikalske indslag af Medina og Burhan G.

De 24 nominerede til DEMA 2016 er valgt af jury bestående af repræsentanter fra den danske møde – og eventbranche. Under ledelse af juryformand, Steen Møller, Head of Business Events i VisitDenmark, har juryen valgt de nominerede til de otte priser.

Læs mere på hjemmesiden: mpidenmark.dk/dema16

MPI – Meeting Professionals International – er verdens største organisation for mødebranchen med ca. 17.400 medlemmer på verdensplan i 71 nationale afdelinger. Der er ca. 180 medlemmer i den danske afdeling.