244.000 flere med Norwegian i februar

norwegian 2I alt rejste 1.871.396 passagerer med selskabet denne måned, hvilket er en stigning på 15% sammenlignet med sidste år. Belægningen var på 85,6% en stigning på 0,8 procentpoint. RPK steg med 20%, mens ASK steg med 19%.

”Meget af væksten kommer internationalt, særligt på de interkontinentale ruter. Derudover ser vi en god udvikling på indenrigsruterne i Spanien og på ruterne mellem de fransk-caribiske øer og den amerikanske østkyst. I Norden er efterspørgslen stabilt god,” siger Norwegians adm. direktør Bjørn Kjos.

Norwegian lancerede i februar nye ruter mellem Paris (CDG) og New York, Fort Lauderdale samt Los Angeles. Det er selskabets første ruter mellem Frankrig og USA og de er blevet godt modtaget.

Norwegians første af i alt 30 nye og noget større 787-9 Dreamliners blev indfaset i februar. Fire fly af denne type leveres fra Boeing i år. En ny Boeing 737-800 af i alt 17 i 2016 kom også ind i flåden. Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøvenlige i Europa.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.