Rejsebureau fordobler overskud

Rejsebranchens aktører har sjældent store overskud. Et plus på bundlinien på mere end et par procent af omsætningen udløser næsten en indstilling til Nobel-prisen i økonomi… Derfor var der glæde i Kilroy group travel, da det danske rejsebureau gjorde status efter regnskabsåret 2004.”Det gav et overskud på 2,5 mio. kroner før skat mod 1,1 mio. kr. i overskud før skat i 2003,” siger adm. direktør for Kilroy group travel, Allan Qvist. Han er tilfreds med overskuddet i gruppeafdelingen ud af en omsætning på 184 mio. kroner mod 182 mio. kr. i 2003.”Der arbejdes med meget små marginaler i rejsebranchen, og det glæder mig, at tallene for dette regnskabsår allerede nu indikerer yderligere vækst i omsætning og overskud,” siger Allan Qvist.Han forklarer bl.a. overskuddet for 2004 med, at hans afdeling i rejsekoncernen Kilroy Travels International, sidste år satte fokus på konceptudvikling.

”Vi sælger navnlig studierejser. Vi har gjort meget for at løfte det faglige niveau på de grupperejser, vi arrangerer. F.eks. investerede vi sidste år i udviklingen af et fagligt kompendium til alle vores destinationer. Her kan læreren læse, hvordan han eller hun forbereder, udfører og efterbehandler rejsen for sine elever, så fagligheden tilgodeses,” siger Allan Qvist og fortsætter:”Samtidig har vi skåret ned på områder uden for vores traditionelle marked – og gjort mere ud af områder, vi er dygtige til.”Kilroy group travel havde sidste år 108.000 gæster, 4.000 flere end i 2003.Udover studierejser arbejder Kilroy group travel også med bl.a. skirejser og har ambition om inden for to år at blive Danmarks største skirejsebureau.

Kilroy group travel har således på to år firedoblet sin omsætning af skirejser og er nu Danmarks tredjestørste udbyder af skirejser.

Skrevet af